Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

11.11 Alışveriş Festivaline Geri Sayım Başladı

Senenin en büyük alışveriş festivallerinden birisi olan 11.11’e sayılı günler kaldı. Birçok e-ticaret sitesinin birbirinden büyük alışveriş fırsatlarını sundukları bugünle ilgili bilmek istediklerinin hepsi bu blog’da!

11.11 Nedir?

11.11 diğer adıyla “Bekarlar Günü” (Singles Day) 1993 yılında Çin’deki üniversite öğrencilerinin başlattığı ve kısa süre içinde tüm Çin’e yayılan sembolik bir kutlama günüdür. Bugünde bekar olan ve bununla gurur duyan kişiler bekarlıklarını diğer arkadaşlarıyla birlikte doyasıya kutlamaktadır. Kutlamaların 11.11 tarihinde gerçekleşmesi ise 1 sayısının sembolik olarak bekarlığı temsil etmesinden kaynaklanmaktadır.

2012 yılında Alibaba ve birçok e-ticaret sitesi bu sembolik günü yeni bir fırsata çevirerek “Alışveriş Festivali” konseptini kullanıcılarına tanıttı ve e-ticaretin en önemli kampanyalarından birisine imza atmış oldu. Günümüzde 11.11, AliExpress gibi Çin menşeili e-ticaret siteleri başta olmak üzere birçok sitede en ucuz kampanyalar ve fırsatlar ile kutlanmaktadır. 2016 yılında AliExpress’in sitesinde 24 saat içinde 17,8 milyar dolarlık satış gerçekleşmesi ile 11.11 günü yılın en çok çevrimiçi satış yapılan günü olarak tarihe geçti.

11.11 Bana Ne Kazandırır?

11.11’de yakından takip ettiğin birçok mağaza daha önce hiç görmediğin fırsatlar ve indirimler ile seni bekliyor olacak. Bu indirimlerin süreleri mağazadan mağazaya değiştiği için mağazaların sitelerinde yer alan bilgilere şimdiden göz atmanda fayda var. N11, “Yılın En Uğurlu Günü” adıyla kutladığı bu özel günde cep telefonu, bilgisayar, elektronik, giyim, araba ve daha birçok farklı kategoride fırsat ürünleri sunacak. Aşağıdaki link üzerinden N11’in 11.11 gününe özel kuponlarına, fırsat ürünlerine ve sürprizlerine şimdiden göz atabilirsin.

www.n11.com/kampanyalar/ugurlu-gun

– 11.11 Alışveriş festivalinin kurucularından AliExpress ise bugünü tamamen farklı bir boyutta kutluyor.

11.11 tarihinde birçok marka için özel indirimler, fırsatlar ve kuponlar sunan AliExpress, bu fırsatları eğlenceli bir şekilde kazanman için de birbirinden keyifli mini oyunlar tanıttı. Game Land (Oyun Diyarı) özelliği ile AliExpress uygulaman üzerinden görebileceğin günlere özel görevleri tamamlayabilir, uygulamana bağırarak, evet yanlış duymadın bağırarak, farklı oranlarda indirim kuponu kazanabilir veya mağazalara giderek balon patlatma oyununu oynayabilirsin!

Özetlemek gerekirse AliExpress 11.11 sistemi şu şekilde çalışmaktadır;

– 27 Ekim- 10 Kasım: Game Land (Oyun Diyarı) üzerinden eğlenceli oyunlar oynayabilir ve birbirinden güzel indirim kuponları kazanabilirsin.

– 3 Kasım: Almak istediğin ürünleri sepetine eklemeye başlayabilir ve satıcılara kargo ve ürün detaylarıyla ilgili olarak mesaj atabilirsin.

– 11 Kasım: Alışveriş Çılgınlığı Başlasın!

Şimdiden herkese iyi alışverişler!

Mutlu Alışverişler | Emre

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI